Show TV’nin her yeni bölümüyle olay yaratmayı sürdüren Çukur dizisi, dün akşam 96. Bölümüyle izleyicilere sunuldu. Her zamanki gibi heyecan dolu anların yanı sıra Çukur 96. Bölüm bir de vedaya ev sahipliği yaptı. Bu seferki ise oldukça büyük bir veda. Uzun süredir Çukur dizisi kadrosunda yer alan ve Mahsun karakterine hayat veren Berkay Ateş diziye veda etti. Ancak Çukur’un veda paylaşımının altına yapılan senarist yorumu kafaları karıştırdı ve “Çukur Mahsun geri dönecek mi?” sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar!




Çukur’un Mahsun’u Berkay Ateş Diziden Ayrıldı!
Çukur’da uzun süre kötü karakter olarak kalan Mahsun sonrasında Koçovalıların tarafında geçmiş ve izleyicilerin de beğenisini kazanmıştı. Tüm bu süreçte sevsin veya sevmesin bütün Çukur dizisi izleyicilerinin ortak fikri ise Berkay Ateş’in oldukça başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koymuş olduğuydu. Ancak Berkay Ateş’in hayat verdiği Mahsun karakterinin Çukur’daki macerası sona erdi. Dizide kardeşlerini de yanına alarak Çukur’dan ayrılan Mahsun izleyicileri hüzünlendirdi. Mahsun’un yanında bu sefer annesi de vardı.



Berkay Ateş’in diziden ayrılmasıyla birlikte Çukur dizisi sosyal medya hesaplarından "Sen Kuzular'a sahip çıktın ve kendi evinizi, kendi Çukur'unuzu kurmak için bir yola çıktın. Kapımız sana hep açık Mahsun. Yine bekleriz" sözleri paylaşıldı. Berkay Ateş de bu veda mesajına "Yine gelirim. Seve seve, her zaman! Sizinle olmak en güzeliydi" sözleriyle yanıt verdi.

Senaristten İlginç Yorum! Çukur Mahsun Geri Dönecek Mi?

Çukur’un Mahsun’u Berkay Ateş diziden ayrıldı ayrılmasına ama Çukur’un kendi paylaşımı altına yapılan bir yorum kafaları karıştırdı. O yorum dizinin senaristliğini yapmakta olan Gökhan Horzum’dan geldi. “Yine bekleriz Mahsun” paylaşımının altına yaptığı “Gelir gelir :)))” yorumu Mahsun’un bir şekilde Çukur’a kısa süreli de olsa geri döneceği ihtimalini güçlendirdi.

Post a Comment